AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze merasimi görmek

Kahve falında cenaze merasimi görmek

Kahve falında cenaze merasimi görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze merasimi gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulur.

Kahve falında cenaze merasimi görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet eder.

Kahve falında nikah merasimi görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında takı merasimi görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında nişan merasimi görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında merasim görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında düğün merasimi görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sünnet merasimi görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir