AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı merasimi görmek

Kahve falında takı merasimi görmek

Kahve falında takı merasimi görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hem de çok üzüleceğine, çok iyi şeylere, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında takı merasimi gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler veya yenilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında takı merasimi görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün merasimi görmek rahatlayacağına, layık olduklarına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında nişan merasimi görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah merasimi görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merasim görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze merasimi görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet merasimi görmek üzüleceğine, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir