AnaSayfa / Genel / Kahve falında merasim görmek

Kahve falında merasim görmek

Kahve falında merasim görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merasim gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında takı merasimi görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında nişan merasimi görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün merasimi görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında nikah merasimi görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze merasimi görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret eder.

Kahve falında merasim görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet merasimi görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, şansının geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir