AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün için süslenmek

Kahve falında düğün için süslenmek

Kahve falında düğün için süslenmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, çok hayırlı haberler alacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında düğün için süslenmek gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırmalısınız.

Kahve falında düğünde süslenmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında düğün için süslenmek sorunların atlatılacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslenip düğüne gitmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süs balık yemek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süs çiçeği görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük süs köpeği görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı süs biberi görmek bilgi ile donanacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir