AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslenip düğüne gitmek

Kahve falında süslenip düğüne gitmek

Kahve falında süslenip düğüne gitmek gururlu bir hayat süreceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, kendi işinin patronu olunacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında süslenip düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Kahve falında süslenip düğüne gitmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde süslenmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında düğün için süslenmek işlerinin karışacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında düğünü gitmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğüne gideceğini görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalettir.

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin düğününe gitmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir