AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs balık yemek

Kahve falında süs balık yemek

Kahve falında süs balık yemek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, toplumda yükseleceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, engel tanımayan biri olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süs balık yemek gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz ya da ilgi alanınıza giren konularda elinize geçen bilgileri veya haberleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında süs balığı yemek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında süs balık yemek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı süs balığı yemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sağlık ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süs balığının öldüğünü görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süs balığı öldürmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kazancının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi süs balığı görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük süs balığı görmek sağlığından olacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş süs balıkları görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir