AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük süs köpeği görmek

Kahve falında küçük süs köpeği görmek

Kahve falında küçük süs köpeği görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kazançların artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük süs köpeği gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında küçük süs köpeği görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, para sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük süs balığı görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında küçük süs balıkları görmek dinç kalacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında süs köpeğiyle oynamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz süs köpeği görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında süs köpeği almak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevimli süs köpeği görmek insanlara öncülük edeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süs köpeğinin ısırdığını görmek kolay yollardan kazanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir