AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde süslenmek

Kahve falında düğünde süslenmek

Kahve falında düğünde süslenmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde süslenmek gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında düğün için süslenmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında düğünde süslenmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslenip düğüne gitmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulur.

Kahve falında giyinip süslenmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil süs biberi görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük süs balığı görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında süs eşya görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ev süs eşyası görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, hastalığının düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir