AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün hazırlığını görmek

Kahve falında düğün hazırlığını görmek

Kahve falında düğün hazırlığını görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında düğün hazırlığını gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Kahve falında kendini düğün hazırlığında görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına işarettir.

Kahve falında düğün hazırlığı yaptığını görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında düğün hazırlıkları görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının düğün hazırlığını görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında düğün hazırlığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir