AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün hazırlığı yaptığını görmek

Kahve falında düğün hazırlığı yaptığını görmek

Kahve falında düğün hazırlığı yaptığını görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında düğün hazırlığı yaptığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün hazırlığı yapmak yokluk içine gireceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında düğün hazırlıkları görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlığını görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin düğün hazırlığı görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir