AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün hazırlıkları görmek

Kahve falında düğün hazırlıkları görmek

Kahve falında düğün hazırlıkları görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlıkları gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız bazı kişilerin sizi ilgilendirebilecek sözleri, fikirleri veya teklifleri olabilir.

Kahve falında kendi düğün hazırlığını görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini düğün hazırlığında görmek kazancın katbekat artacağına, bekarlar için evlenmeye tabir olunur.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlıkları görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında düğün hazırlıkları yaptığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında düğün hazırlığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir