AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün için hazırlık yapmak

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • İşlerinizde size faydası dokunabilecek, bilgi sahibi eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendi düğün hazırlığı yapmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında kendi düğün hazırlığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlığı yaptığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir