AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini düğün hazırlığında görmek

Kahve falında kendini düğün hazırlığında görmek

Kahve falında kendini düğün hazırlığında görmek dinden çıkacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, farklı kişilerle tanışacağına, daha iyi anlaşır olacağına delalettir.

Kahve falında kendini düğün hazırlığında gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine yorulur.

Kahve falında düğün hazırlığı yaptığını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında kendini düğün hazırlığında görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğün hazırlığını görmek zahmet veren işlerin artacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında düğün hazırlıkları yaptığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir