AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, koyu sohbetler edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda rahatsızlıklarını belirten kişiler olabilir.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün hazırlığı yapmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün için hazırlık yapmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlıkları görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına delalet eder.

Kahve falında evli birinin düğün hazırlığı görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kişinin can derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kendini düğün hazırlığında görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir