AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün gününü görmek

Kahve falında düğün gününü görmek

Kahve falında düğün gününü görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün gününü gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında düğün gününü görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün günü görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kış günü görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin doğum gününü kutlamak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına delalettir.

Kahve falında birinin doğum günü olduğunu görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında bayram günü el öpmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet gününü görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir