AnaSayfa / Genel / Kahve falında kış günü görmek

Kahve falında kış günü görmek

Kahve falında kış günü görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çok üzüntü yaşayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kimden akıl soracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kış günü gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kış günü denize girmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kış günü görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına inanılır.

Kahve falında yazın kışlık görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaz ve kış görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kış kavunu görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet eder.

Kahve falında kış karpuzu görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kış elması görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kışlık kıyafet giymek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir