AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün günü görmek

Kahve falında düğün günü görmek

Kahve falında düğün günü görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ekmeğinin verimli olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çok başarılı işlere girileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Kahve falında düğün günü gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Kahve falında düğün gününü görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında düğün günü görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında arife günü görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, başına türlü belalar geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin doğum gününü kutlamak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında altın günü görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin doğum günü olduğunu görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet gününü görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir