AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve kayınvalide görmek

Kahve falında anne ve kayınvalide görmek

Kahve falında anne ve kayınvalide görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve kayınvalide gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Kahve falında anne ve kayınvalide görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide ve kayınpederle kavga etmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kayınvalidesinin elini öpmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında ölü kayınvalidesini görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalettir.

Kahve falında kayınvalideyle konuşmak sorunlarının da çözüleceğine, yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kayınvalidenin öldüğünü duymak günahkâr olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kayınvalide kayınpeder görmek üzgün ve karamsar olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalidesini hasta görmek yeni siparişler alacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir