AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesine su vermek

Kahve falında annesine su vermek

Kahve falında annesine su vermek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesine su vermek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında annenin su içtiğini görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında annesinin suya düştüğünü görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneden su istemek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında anneden su almak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında anne elinden su içmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin elinden su içmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalettir.

Kahve falında anneye su içmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye su içirmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir