AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün etmek

Kahve falında düğün etmek

Kahve falında düğün etmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yokluk içine gireceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında düğün etmek gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında hastanede düğün görmek nefsine yenileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında düğün çorbası içmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında evinin önünde düğün görmek problemlerinin biteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün hazırlıkları görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde yeşil giymek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün tarihi belirlemek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında gelinsiz düğün görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir