AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu görmek

Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu görmek

Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında evli birinin düğünü olduğunu gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Kahve falında evli kadının düğününü görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli kişinin düğününü görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli birine düğün yapmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyken kendi düğününü görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli birinin düğününü görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında evli olan birinin düğününü görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin düğün hazırlığı görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir