AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek

Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek

Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, şansının da açık olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının düğün yaptıgını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek, bazı görüşlerinizin bilinir olmasını sağlamak veya bazı ürünlerinizi satışa çıkartmak için fırsat, işaret veya ipucu bekliyorsanız ondan geriye saymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı düğünde görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının düğün görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evli kızının düğününü görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının düğün hazırlığını görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın düğününü görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının düğünü olduğunu görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızına düğün yapmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir