AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün dans etmek

Kahve falında düğün dans etmek

Kahve falında düğün dans etmek ön planda kalmayı sağlayacağına, sevdiğine kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, iyi konumlara geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında düğün dans etmek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutmanız üretkenliğinizi arttırabilir.

Kahve falında düğün dans etmek yeni bir şehre yerleşileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında düğününde dans ettiğini görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında düğünde dans etmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşla dans etmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalettir.

Kahve falında sahnede dans etmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babamla dans etmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir