AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahnede dans etmek

Kahve falında sahnede dans etmek

Kahve falında sahnede dans etmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında sahnede dans etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde gelişmeler var.

Kahve falında sahnede dans etmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sahnede görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü biriyle sahneye çıkmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında tiyatro sahnesinde olmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahneden düşmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında film sahnesi görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sahnede alkışlanmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında sahnede şarkı söylediğini görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir