AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün çorbası görmek

Kahve falında düğün çorbası görmek

Kahve falında düğün çorbası görmek dertlerin ortadan kalkacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün çorbası gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında düğün çorbası içmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün çorbası görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düğün çorbası pişirmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalettir.

Kahve falında bir tencere çorba görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük çorbası görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ezogelin çorba içmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek çorba yapmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yemek kazancın helal şekilde artırılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir