AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük çorbası görmek

Kahve falında yüzük çorbası görmek

Kahve falında yüzük çorbası görmek muradına ereceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına inanılır.

Kahve falında yüzük çorbası gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Kahve falında yüzük çorbası görmek yalan söyleyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dövme çorbası görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mercimek çorbası pişirdiğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorba pişirdiğini görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında soğuk çorba içmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında balık çorbası yapmak haksızlığa uğranacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ayranlı çorba görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü çorba pişirmek huzursuzluklarından kurtulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir