AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla alay etmek

Kahve falında şeytanla alay etmek

Kahve falında şeytanla alay etmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hayatının başarılarla dolacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanla alay etmek gördüyseniz:

  • B planı yapmanızda fayda var.

Kahve falında şeytanla alay etmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri alay görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alay etmek sorunların günden güne artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında alay komutanı görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, işlerin yavaşlayacağına işaret eder.

Kahve falında alaycı gülmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle alay etmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına alamet eder.

Kahve falında gelin alayı görmek her zaman çok mutlu olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında dügün alayı görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir