AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme koptuğunu görmek

Kahve falında düğme koptuğunu görmek

Kahve falında düğme koptuğunu görmek yüzün güleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında düğme koptuğunu gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Kahve falında mavi düğme görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük düğme görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cekete düğme dikmek maddi zarara gireceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Kahve falında kırık düğme görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı düğme görmek sermayesini riske etmeyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopuk düğme görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, haklılığının anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında perde düğmesi görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir