AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilik vermek

Kahve falında ilik vermek

Kahve falında ilik vermek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ilik vermek gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Kahve falında kemik iliği görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Kahve falında ilik vermek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında düğme iliği görmek rahat bir hayat süreceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilik yemek ona yardımcı olacağına, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Kahve falında ilik kanseri olmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında ilik kanseri olduğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında ilik görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ilik açmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir