AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilikli iğne görmek

Kahve falında ilikli iğne görmek

Kahve falında ilikli iğne görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sorununu kolayca çözeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilikli iğne gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Kahve falında ilikli iğne görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, darda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ilik kanseri olmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında ilik yemek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Kahve falında düğme iliği açmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok farklı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında düğme iliği görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemik iliği görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ilik kanseri olduğunu görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet eder.

Kahve falında ilik açmak sorunların kalmayacağına, imkânların çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir