AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilik kanseri olmak

Kahve falında ilik kanseri olmak

Kahve falında ilik kanseri olmak iş öğreneceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, aşama kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilik kanseri olmak gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Kahve falında ilik kanseri olduğunu görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında ilik kanseri olmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilik yemek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ilik nakli görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemik iliği görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ilik açmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğme iliği görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, daha fazla mal sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ilikli iğne görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir