AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilik görmek

Kahve falında ilik görmek

Kahve falında ilik görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kendini toparlayamayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, bahtın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilik gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Kahve falında kemik iliği görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilik açmak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Kahve falında düğme iliği görmek kazançlı işlere gireceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ilik vermek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında düğme iliği açmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilik kanseri olmak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilikli iğne görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ilik görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kasasının daha çok para dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir