Kahve falında düsmanını görmek

Kahve falında düsmanını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında düsmanını gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Kahve falında düsük yaptıgını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında düsman öldürmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düsük bebek görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine yorulur.

Kahve falında dügünde yemek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, farklı şeyler deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalettir.

Kahve falında dügüm cözmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında düsmanla sarilmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delige düsmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top