AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakta yara görmek

Kahve falında dudakta yara görmek

Kahve falında dudakta yara görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, spora başlayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, canının derdine düşeceğine, bunu şeref sayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dudakta yara gördüyseniz:

  • İnsanlar sizin gibi düşünmeseler bile, siz kendinizi açıkça ifade ettiniz.

Kahve falında dudakta yara görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulur.

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine alamet eder.

Kahve falında dudak yara görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalettir.

Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak yarası görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarda yara görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudaklarının yara olduğunu görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir