AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek

Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek

Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kısmetinin artacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Kahve falında dudakta yara görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kasasının daha çok para dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında dudaklarda yara görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında dudak yarası görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına inanılır.

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dudak yara görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklarının yara olduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir