AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında dudağında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında dudaklarda yara görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudakta yara görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dudaklarının yara olduğunu görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudak yarası görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek geçiminin zor hale geleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında dudak yara görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir