AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarda yara görmek

Kahve falında dudaklarda yara görmek

Kahve falında dudaklarda yara görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin çoğalacağına, kime danışacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında dudaklarda yara gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında dudakta yara görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında dudak yara görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudaklarının yara olduğunu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında dudaklarda yara görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında dudak yarası görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir