AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece yarısı görmek

Kahve falında gece yarısı görmek

Kahve falında gece yarısı görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına inanılır.

Kahve falında gece yarısı gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında gece yarısı görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, kendinden emin adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında dişin yarısının düştüğünü görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak yarılması görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını beyaz görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında dilinin yarıldığını görmek iyi hissedeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yarı yolda kalmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalettir.

Kahve falında kaş yarılması görmek herkesin takdirini toplayacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir