AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak yarılması görmek

Kahve falında ayak yarılması görmek

Kahve falında ayak yarılması görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dişe diş savaşacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak yarılması gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında ayağının yarıldığını görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayak topuğunun yarıldığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarılmış ayak görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işarettir.

Kahve falında ayağın yarıldığını görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak yarılması görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yollarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında başın yarıldığını görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında dişin yarısının düştüğünü görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yarısının beyazladığını görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir