AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağını boyadığını görmek

Kahve falında dudağını boyadığını görmek

Kahve falında dudağını boyadığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında dudağını boyadığını gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Kahve falında dudağını boyadığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde boyacı görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evini boyadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçını siyaha boyadığını görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını turuncuya boyadığını görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını boyadığını görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını yeşile boyadığını görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin saçını boyadığını görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir