AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda ayak izleri görmek

Kahve falında karda ayak izleri görmek

Kahve falında karda ayak izleri görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında karda ayak izleri gördüyseniz:

  • Kıskançlıklar veya çekememezlikler manipülasyon içeren diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında karda ayak izi görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda ayak izleri görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında karda iz görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında bebek ayak izi görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ayak izi görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak izi bırakmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak izi görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ayak izlerini görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir