AnaSayfa / Genel / Kahve falında izlendiğini görmek

Kahve falında izlendiğini görmek

Kahve falında izlendiğini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, maddi zarara uğrayacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında izlendiğini gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından izlenmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda izler görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayı izi görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında at izi görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı izi görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolda iz görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir