AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa silikon yaptırmak

Kahve falında dudağa silikon yaptırmak

Kahve falında dudağa silikon yaptırmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bir yandan cenaze olacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağa silikon yaptırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında dudağa silikon yaptırmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine tabir olunur.

Kahve falında silikon görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silikon yaptırmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silikon taktırdığını görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Kahve falında birini dudaklarından öpmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında dudağına iğne batırmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işarettir.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir