AnaSayfa / Genel / Kahve falında silikon taktırdığını görmek

Kahve falında silikon taktırdığını görmek

Kahve falında silikon taktırdığını görmek onu alkışlayacağına, hayallerine kavuşacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında silikon taktırdığını gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Kahve falında silikon taktırdığını görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silikon yaptırmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağa silikon yaptırmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silikon görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzük taktığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızma taktığını görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir