AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalıcı dövme yaptırmak

Kahve falında kalıcı dövme yaptırmak

Kahve falında kalıcı dövme yaptırmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hem de çok üzüleceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kalıcı dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında kalıcı dövme yaptırmak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalıcı dövme görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek talihinizin artacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında melek dövmesi görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde dövme görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek işinde verimsiz olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında dövme yaptırırken görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir