AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane bilezik takmak

Kahve falında iki tane bilezik takmak

Kahve falında iki tane bilezik takmak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane bilezik takmak gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane bilezik takmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dört tane altın bilezik görmek istediği gibi yaşayacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üç tane altın bilezik görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında üç tane bilezik görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir