AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört tane altın bilezik görmek

Kahve falında dört tane altın bilezik görmek

Kahve falında dört tane altın bilezik görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında dört tane altın bilezik gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak hanesindeki rızkın da artacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Kahve falında dört tane altın bilezik görmek geçiminin güçleşeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında üç tane altın bilezik görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane bilezik takmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında üç tane bilezik görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir