AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane bilezik görmek

Kahve falında üç tane bilezik görmek

Kahve falında üç tane bilezik görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç tane bilezik gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında iki tane altın bilezik görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane bilezik takmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üç tane bilezik görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında üç tane altın bilezik görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dört tane altın bilezik görmek onlara doyasıya sarılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir