AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında iki aylık hamile olduğunu görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki aylık hamile olmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç aylık hamile olduğunu görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir