AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, gereken sabrı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında üç aylık hamile olduğunu görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bunun için her gün şükredeceğine delalettir.

Kahve falında iki aylık hamile olduğunu görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Kahve falında iki aylık hamile olmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir